Castillo de Canena - Harissa olijfolie

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De rode peper, cajun, knoflook, koriander en karwij in combinatie met de arbequina olijfolie zorgt voor een smakenexplosie.

Productinformatie

  • Dit is 1 van de bijzondere olijfoliën waaruit blijkt dat de familie Vañó continu bezig is met het zoeken naar nieuwe innovatieve producten.
  • De Harissa olijfolie heeft als basis een Arbequina olijfolie, deze wordt gecombineerd met door de familie zelf ontwikkeld Harissa recept, dat onder andere bestaat uit gedroogde rode pepers, cayenne, knoflook, koriander en karwij. De olie heeft een intens rode kleur en een unieke pittige, maar toch frisse uitgebalanceerde smaak.
  • Dit is een olie die het geweldig doet bij de BBQ, maar ook op salades, pizza, ribs, kip, sandwiches, hamburgers en over maiskolven.

Smaakbeleving

De Harissa olijfolie heeft als basis een Arbequina olijfolie, deze wordt gecombineerd met door de familie zelf ontwikkeld Harissa recept, dat onder andere bestaat uit gedroogde rode pepers, cayenne, knoflook, koriander en karwij. De olie heeft een intens rode kleur en een unieke pittige, maar toch frisse uitgebalanceerde smaak.


Toepassingen

De olie doet het geweldig bij de BBQ, maar ook bij salades, pizza, spareribs, kip, sandwiches, hamburgers en over maïskolven. 

Inhoud & gewicht

250 milliliter

Voedingswaarde per 100 milliliter

Energie                         3766 kJ/900 kcal
Vetten                                                100 g
   waarvan verzadigd                         19 g
    enkelvoudig onverzadigd            69 g
    meervoudig onverzadigd             12 g
Koolhydraten                                     0.0 g
     waarvan suikers                             0.0 g
Eiwitten                                                0.0 g
Zout                                                       0.0 g